Breakfast @Down Town Nijmegen

Vorige week, op een vrijdagochtend, heb ik heerlijk buiten de deur ontbeten. Nu is het vinden van een hotspot die in de ochtend open is best een uitdaging maar deze keer had ik een adresje in gedachten: Down Town in Nijmegen.

Nu woon ik zelf in Nijmegen dus dat was makkelijk. Vanaf 08.30 zijn ze geopend en het ziet er binnen heerlijk fris, hip en relaxt uit. Een plek om te ontsnappen uit de drukte en om te genieten, zoals ze het zelf zeggen. En dat geniet-gevoel krijg je meteen.

De menukaart is niet heel uitgebreid maar je hebt er alles wat je wilt eten voor ontbijt of lunch: American pancakes, scones, yogurt met granola of gewoon toast. Ook het koffie- en thee-aanbod is uitgebreid, net als de verse, zelfgemaakte sapjes.

Wij gingen voor een Brekkie voor 2 personen. Heel gevarieerd, zeer uitgebreid, veel ook, vers en zeker gezond. Van alles wat en aangezien ik van proeven houd, was dit perfect. Voor mij een heerlijke, misschien wat uitgebreid, ontbijtje dus.

Bij Down Town is de sfeer goed, de uitstraling erg leuk, vriendelijk personeel en natuurlijk heerlijke, gezonde hapjes en drankjes. Zeker een aanrader dus!

 

Down Town Nijmegen, Kannenmarkt 16

Maandag/dinsdag gesloten. Overige dagen van 08.30-17.00u geopend.

https://www.facebook.com/DownTownNmgn/ Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *