Vitamines & mineralen – allemaal belangrijk!

Er zijn erg veel vitamines en mineralen. Ze zijn allemaal belangrijk voor je. Ze zorgen ervoor dat alles blijft functioneren en houden zo je lichaam gezond.  Ons lichaam maakt alle vitamines en mineralen niet zelf aan. Daarom moeten we ervoor zorgen dat we elke dag voldoende voedingsstoffen binnen krijgen.

fruitDeze voedingsstoffen zijn brandstof voor je lichaam Ook is ons lichaam nog niet echt gewend aan de voedingspatronen die we er tegenwoordig op na houden. Dit is niet erg maar het is ook zeker niet onverstandig om daarom extra aandacht te besteden aan je voedingspatroon. Vele gezondheidsklachten ontstaan namelijk door een gebrek aan bepaalde voedingstoffen. Je lichaam dus een beetje helpen om goed te functioneren kan zeker geen kwaad. En, je gaat je er ook nog beter door voelen!

Maar, welke voeding bevat nu welke vitamines of mineralen? En waarvoor heb je deze nou precies nodig? Dat is wat we hier een beetje bij elkaar proberen te verzamelen! Alles over vitamines en mineralen dus!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *